Om Os

Om Gram Handel HER

Gram Handel HER er et netværk for detailhandlen, erhvervsdrivende og specialbutikker i Gram. Netværket er åben for alle virksomheder med postnummer i Gram.

Gram Handelsklub nedlagde sig selv i 2019 efter at have eksisteret i over 25 år, men genopstod i 2020 som et integreret netværket i Haderslev Erhvervsråd (HER): Gram Handel HER. Netværket står for forskellige events igennem året, fx Kultur & Festdag, påskeevents, Sammen i Gram og ikke mindst julen, hvor Gram Handel står bag julemandsvækningen.

Formålet med Gram Handel HER er at skabe minimum 3-4 årlige aktiviteter og events, der kan understøtte handlen i Gram by, og desuden sikre den lokale indflydelse og den bedste anvendelse af både de kommunale støttemidler og medlemmernes kontingentandel.

Gram Handel HER fungerer som et udvalg under HER med et lokalt forankret aktivitetsudvalg på minimum 3-5 personer, som udfører de lokale opgaver i forbindelse med aktiviteter og events.

HER hjælper med at facilitere møder og markedsføring af aktiviteter i Gram Handel HER.

Sådan bliver du medlem

Du bliver medlem af Gram Handel HER netværket via et medlemskab af Haderslev Erhvervsråd. Alle medlemmer af HER med interesse for handelsaktiviteter og -udvikling i Gram er velkommen i Gram Handel HER uden yderligere kontingentbetaling.

Bliv medlem ved at udfylde medlemsformularen HER.